Wie ben ik?

Trijntje Bastiaans

info@rommelcoach.nl

06 - 32 27 37 85

Wie ben ik?


Mijn naam is Trijntje Bastiaans en ik ben werkzaam als professional organizer en schuldhulpverlener.

Na het afronden van mijn universitaire opleiding Biologie te Nijmegen kwam ik tot de ontdekking dat mijn werkelijke interesse lag op het gebied van organiseren en opruimen. Daarin heb ik mij bekwaamd door het volgen van opleidingen in de vakgebieden als professional organizer en schuldhulpverlener. Mijn opleiding tot professional organizer heb ik gevolgd bij de NBPO, de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers. Mijn opleiding tot schuldhulpverlener heb ik gevolgd bij Westerbeek C.O.D.  B.V.


In beide vakgebieden staan de moeilijkheden die mensen ervaren met het organiseren van hun leven centraal. Of het nu gaat om geld, spullen of tijd, het leven wordt moeilijker als de controle en het overzicht verloren raken. Door mijn analytische vaardigheden ben ik in staat om snel te zien waar ergens een probleem zit, wat de oorzaak van het probleem is en welke oplossingen mogelijk zijn. Ik vind het mooi om te zien dat mensen met wat hulp en adviezen de controle over hun leven weer terug kunnen krijgen.


Wat is mijn werkwijze?


Tijdens het intakegesprek bespreken we op welk gebied u hulp kunt gebruiken, hoe de situatie ontstaan is, wat we daar aan kunnen doen en hoeveel tijd dit waarschijnlijk in beslag gaat nemen. Indien u gebruik wenst te maken van mijn hulp zal ik een plan van aanpak en offerte opstellen. Zodra u hiermee akkoord gaat kunnen we één of meerdere dagdelen inplannen voor de daadwerkelijke hulp.


Mijn aanpak is discreet, direct en gericht op maatwerk. De focus ligt op positieve dingen in uw leven die u wilt behouden en die belangrijk zijn voor u in plaats van op bijvoorbeeld zoveel mogelijk dingen weggooien. Door uw wensen, gewoontes en valkuilen centraal te stellen creëren we een systeem wat past bij u en uw leven. Uw doel staat voorop in onze samenwerking. Hierdoor is het noodzakelijk dat u bij het organiseren aanwezig bent.