Reviews

Trijntje Bastiaans

info@rommelcoach.nl

06 - 32 27 37 85

Review


Via een korte zoektocht op internet kwamen we de Rommelcoach tegen. We hadden moeite met het structureren en organiseren van ons kantoor en onze administratie en daar zochten we hulp bij. Tijdens het eerste telefoongesprek en de eerste kennismaking hadden we al heel snel door dat we te maken hadden met een leuke, no nonsens type vrouw die zelfs al tijdens het gesprek structuur wist aan te brengen in onze hulpvraag. Ze heeft ons vooral geholpen met ontdekken welk systeem nou eigenlijk bij óns en bij onze manier van leven past; echt maatwerk dus. Steeds weer terugkoppelen om ons te laten voelen wat voor onszelf werkt. Juist daarin zit in onze ogen het talent en de kracht van Trijntje. Met 2 afspraken was het al bekeken en hebben we nu een administratie die loopt.

Ons doel is bereikt.


Nancy en Peter


Review


Ik heb de cursus “Opruimen kun je leren” gevolgd in Nijmegen in een wijkcentrum. Het waren zes bijeenkomsten. De gespreksleidster was Trijntje. Wat ik zo mooi vond in de bijeenkomsten was dat iedereen ging opruimen. Maar op allerlei gebied. We hebben het leren toepassen op o.a. administratie, geld, tijd, gezondheid en de relatie met jezelf en anderen.

Trijntje is een snelle denkster. Kan alles goed onderbouwen en is oplossingsgericht. Het was een gezellig groepje en we begrepen elkaar. Mijn ervaring is geweest, als je na gaat denken over wat weg kan, kom je dichter bij jezelf. Wat vind ik belangrijk, en welke dingen niet? Dan kom je erachter dat je tijd overhoudt voor leuke dingen die wel bij je passen. We hebben geleerd een plan te maken om het doel te bereiken.

Wat steeds terugkomt, is het zinnetje...WAT PAST BIJ MIJ?

Ik vond het een hele leuke en gezellige cursus. Trijntje we hebben best veel geleerd en nu is het een kwestie van doorzetten.

Laat duidelijk zijn dat Opruimen niet altijd betekent dat iets of wat weggegooid moet worden. Kijk of het belangrijk voor je is en of het nog bij je past. Je zult zien dat er iets gebeurd met je..... De cursus die Trijntje geeft is via de Opstap in Nijmegen en ik vond het zeker niet duur.


Fran